OVEREENKOMST

 

Alle bestellingen en prive feesten worden enkel nog na schriftelijke bevestiging per mail aanvaardt en zijn CONTANT betaalbaar. Bij ieder feest wordt er een klein contract opgemaakt en door beide partijen ondertekend.

Nadien dient er een voorschot gestort te worden op onze derdenrekening.

Enkel na het ondertekenen van het contract alsook het betalen van het voorschot houden we de datum en de reservering van het feest voor u vrij en is dit definitief.

Bij annulering voor welke reden ook  is het voorschot niet terug vorderbaar gezien wij deze datum ook hebben vrijgehouden en hierdoor geen andere reservering meer hebben kunnen aannemen.

Alsook wordt er gevraagd de volledige som zoals overeengekomen te betalen voor het feest / events op onze derdenrekening alvorens ons vertrek.

Staat dit niet op onze derdenrekening dan wordt er gewoonweg niet door ons aangezet naar u feest en wordt dit gezien als annulatie en ook zo aangerekend.

Bij annulatie is er 50 % schadevergoeding van de totale som verschuldigd !!

Voorschotten worden nooit terugbetaalt of terug gestort,  u kunt ze wel meenemen naar een andere datum feest.

Prive feesten en Catering enkel vanaf 30 personen.

Er wordt een ruime tijd voorzien van ieder persoon toch te minste ze te laten aanschuiven of te bedienen en we blijven geruime tijd aanwezig tot iedere persoon voldoende heeft gegeten.

Per bijkomend uur wordt er een toeslag aangerekend zoals vermeld in lonen uren personeel of directie.

Alsook indien de feestvierders of de mensen die op uur moeten toekomen , vele later zijn of afgesproken en moeten we daarom later bedienen of kunnen werken dan wordt er ook een toeslag aangerekend.

Extra personeel en extra uren door personeel wordt via interim kantoor Manpower Kortrijk aangerekend aan 35 euro/uur

Eenmalige vaste kost wordt altijd aangerekend < 30 personen 100 euro . En > 30 personen 80 euro.

Verplaatsing is inbegrepen en wordt aangerekend boven de 15 km te vertrekken van de startplaats te Zwevegem aan 0,65 euro/ km enkel de heenreis wordt aangerekend.

De terugreis laten we vallen als extra service !!

Er wordt door de feestvierders / klant zelf gezorgd dat ze in orde zijn met STAD of GEMEENTE wat betreft het plaatsen of het verhinderen van het voetpad of openbare plaats.

Bij het plaatsen van onze foodtrucks op privé terrein vervalt de toelating van stad of gemeente om er te mogen staan. Iedere verkeersboete die te wijten is omdat de feestvierder / klant geen vergunning aangevraagd heeft bij stad of gemeente wordt dan ook door ons aangerekend of achteraf de bijkomende factuur doorgestuurd naar hen.

Gk food mobile is in orde met alle vergunningen daar we dit heel belangrijk vinden en de veiligheid boven alles gaat  vb ; brand, jaarlijks gekeurde toestellen door een erkende firma ,voedselinspectie FAVV, verzekeringen.

GK food mobile is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen !!

Facturen zijn betaalbaar 7 dagen na de opdracht en dit op onze derdenrekening.

Wij staan geen kredieten of afbetalingen meer toe.

Enkel de rechtbank te Kortrijk is bevoegd. Klachten moeten onmiddellijk in alle discretie aan ons worden gemeld.

En of onmiddellijk regeling getroffen te zijn onder beide partijen.

Gebruik van gerief als bestek, servies, servetten dergelijke is inbegrepen in onze prijzen .Alsook het afruimen van ons gerief , servieten, etenswaren enz….bij het verdwijnen door diefstal of het vernietigen met opzet of wat ook, dient dit door de ontleenders volledig vergoed te worden.

Men kan altijd ook bij ons terecht voor het huren van Partytenten,grote tenten, tuinmeubels, frigo’s, tafels en stoelen, trampoline met veiligheidsnet, servies, borden, bestek,glazen, tassen, plateau’s , discobar met of zonder DJ.

We gaan samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw geslaagd feest dit kan je enkel met veiligheid boven alles !!

Wij danken U voor het vertrouwen in ons Geoffrey, Gino en Team.

Alle prijzen Catering - Traiteur - Foodtrucks zijn btw excl.. !!